Reštaurácie potrebujú kuchárov, na Slovensku je ich nedostatok

Školy a vzdelávanie

Vojto Artz patrí medzi elity v slovenskej gastronómii. Ako 23-ročný už bol šéfkuchárom, dnes je vzorom pre mnohých kuchárov. Denne mu volajú z reštaurácii z celého Slovenska a pýtajú sa ho na kvalifikovaných kuchárov. Tých je totiž na Slovensku málo.

Ako sám tvrdí, pre úspech v povolaní kuchára je potrebné na sebe stále pracovať a vzdelávať sa. Nejde o to byť kuchárom, ale o to chcieť byť kuchárom a vedieť variť.

#MojaPracaMaZmysel #dualnevzdelavanie

Ak Vás video inšpirovalo, celý rozhovor s Vojtom Artzom si môžete prečítať tu: www.dualnysystem.sk/Kuchar-rozhovor.aspx

Mohlo by vás zaujímať:

Poslať priateľovi
pracujem
pracujem Prebieha vyhľadávanie, prosím, čakajte...
ISTP

Prebieha vyhľadávanie, prosím, čakajte...

Pomocník

Máte otázky?
Vitajte v ISTP

Váš Internetový Sprievodca Trhom Práce

Na základe rozhodnutia o vyradení z evidencie uchádzačov o zamestnanie na úrade PSVR si, prosím, upravte registračné údaje.

Dobrovoľne nezamestnaný

Chcem pracovať

Potvrdenie

Vykonať požadovanú akciu?

Áno Nie